Фанати в шоці: Мадонна показала, як зберігає свою молодість

Мадонна для збереження своєї краси і молодості йде на дивні вчинки

61-річна американська співачка Мадонна продовжує дивувати шанувальників своїм епатажем, а також зухвалими і дивними вчинками. На своїй сторінці в Instagram поп-діва показала, як вона підтримує своє тіло в тонусі, чим викликала у фанатів справжній шок.

Незважаючи на свій вік, Мадонна веде себе цілком розкуто і не соромиться показувати свою фігуру у відвертих вбраннях. Співачка ретельно стежить за собою, продовжує творчу діяльність і зараз перебуває у світовому турне в підтримку свого альбому MadameX. Швидше за все, багато хто замислювався над тим, у чому секрет її енергії, молодості і краси, і зовсім недавно дізнались його, адже співачка опублікувала шокуюче відео.

Після одного зі своїх концертів, Мадонна повернулася в свою кімнату в готелі і залізла у ванну з льодом. Під час такої непростої процедури, зірку підтримували її танцюристи, які намагалися відвернути її увагу від холоду за допомогою репу. Мадонна провела в крижаній воді кілька хвилин, після чого вдягла махровий халат і їй принесли чашку з жовтою рідиною. Співачка подивилася в камеру і заявила, що нібито випила власну сечу. Невідомо, чи був це жарт чи поп-діва дійсно захопилася уринотерапією, щоб підтримувати своє здоров'я.


Відомо, що за допомогою крижаної води можна позбутися від болю в суглобах і м'язах, тому Мадонна після концерту надає перевагу таким відновлювальним процедурам. Однак, багато лікарів виступають проти такого способу, стверджуючи, що прийняття ванни з льодом загрожує серйозними наслідками для здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, навіщо співачка Мадонна одягає на одне око пов'язку.