Головна Новини Зірки персона Відомий глянець назвав Дженніфер Лопес «Людиною року»
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий глянець назвав Дженніфер Лопес «Людиною року»

Дженніфер Лопес знялася в зухвалій фотосесії для глянцю

19 листопада 2019, 17:50 comments2065
Поділіться публікацією:
Відомий глянець назвав Дженніфер Лопес «Людиною року»

50-річна американська співачка і актриса Дженніфер Лопес отримала ще одне престижне звання. Своїм новим досягненням зірка похвалилася на своїй сторінці в Instagram.

Американський чоловічий журнал GQ визнав знаменитість "Людиною року" і презентував з нею обкладинку свого нового випуску, який вийде в грудні. На кадрах зірка виглядає дуже стильно і сексуально, для фотосесії вона вибрала чорне шкіряне плаття, що підкреслює її пишні груди, а свій образ доповнила масивним кольє і хвилястим волоссям.

Джей Ло також дала виданню інтерв'ю, в якому розповіла про фільм, який є особливим в її акторській кар'єрі. Мова йде про кінострічку "Стриптизерки", прем'єра якої відбулася у вересні 2019 року. Лопес виступила не просто актрисою, але і продюсером фільму, тому дуже близько прийняла його історію, засновану на реальних подіях. Актриса підкреслила, що цей фільм показує, наскільки мудрою і сильною може бути жінка.

Також зірка отримувала питання, що стосуються її особистого життя. Вона розповіла, що їх міцні відносини з нареченим Алексом Родрігесом будуються на загальних амбіція, поведінці, прагненні до досконалості. Також закохані шанують і підтримують один одного.

tAFLPsbQwYWLUli6tSbMmMh0i.png

Відомо, що за версією чоловічого глянцю GQ звання "Людина року" отримала не тільки Джей Ло, а також такі знамениті актори, як Аль Пачіно, Роберт де Ніро і репер Tyler.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська актриса Дженніфер Лопес змінила зачіску і стала виглядати більш стильно і сексуально.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!