Головна Новини Зірки персона Зірка «Месників» зізналася, чому хотіла піти з кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Месників» зізналася, чому хотіла піти з кіно

Актриса переживала важкий період і в 20 років хотіла піти з кіно

20 листопада 2019, 09:50 comments2575
Поділіться публікацією:
Зірка «Месників» зізналася, чому хотіла піти з кіно

34-річна голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон, яка отримала велику популярність після ролі Чорної вдови в "Месниках", хотіла кинути кінокар'єру. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

На початку свого зіркового шляху, актрисі довелося зіткнутися з труднощами. На великих екранах зірка почала з'являтися ще в підлітковому віці, але проблеми з роботою почалися в 20 років. У 2005 році її запросили на головну роль у кінострічку "Острів", однак касові збори фільму не виправдали очікування продюсерів, які звинуватили Скарлетт в тому, що вона не змогла своїм ім'ям  залучити до перегляду широку аудиторію.

Після цього інциденту, актриса продовжила зніматися у фільмах і багато з них були значно успішнішими, ніж попередні, тому репутація знаменитості поліпшилась.

В інтерв'ю виданню, Скарлетт Йоханссон зізналася, що в 20 років вона була занадто гіперсексуалізованою в очах людей, і це сильно впливало на її внутрішні відчуття і емоції. Через сексуальну об'єктивізацію, яку їй "нав'язали" чоловіки, які працюють в кіноіндустрії, вона хотіла кинути кар'єру в кіно і припинити зніматися у фільмах, так як не отримувала бажані ролі.

Але в 2009 році актрису запросили в п'єсу Артура Міллера "Вид з мосту", що повністю перевернуло уявлення зірки про свою роботу і можливості, які їй доступні. За гру у цій п'єсі Скарлетт отримала нагороду "Тоні".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в 2019 році найбагатшою актрисою Голівуду, за версією Forbes, стала Скарлетт Йоханссон, яка заробила 56 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!