Головна Новини Зірки персона Бреда Пітта підозрюють у романі з молодою актрисою
commentss НОВИНИ Всі новини

Бреда Пітта підозрюють у романі з молодою актрисою

Бред Пітт знову готовий до нових стосунків

20 листопада 2019, 12:30 comments5166
Поділіться публікацією:
Бреда Пітта підозрюють у романі з молодою актрисою

55-річному секс-символу Голлівуду Бреду Пітту після розлучення з актрисою Анджеліною Джолі приписували багато романів. Але на цей раз, зірку "Великого куша" підозрюють в любовних відносинах з 30-річною актрисою Алією Шокат. Про це повідомляє видання The Blast.

Якщо раніше шанувальники і папараці, які активно стежать за життям актора не володіли значними доказами його минулих романів, то на цей раз чутки підігрівають часті зустрічі знаменитостей. Так, Пітта і Шокат бачили нещодавно в Лос-Анджелі на одній з виставок, після якої пара відправилася в ресторан і весело провела час.

Також актори відвідали п'єсу Ітана Коена, на яку приїхали на одній машині, а після заходу залюбки позували перед камерами і спілкувалися з шанувальниками. Поки ні Бред Пітт, ні Алія Шокат ніяк не прокоментували подібні чутки щодо їх роману, але фанати впевнені, що їх об'єднує не лише любов до мистецтва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Бред Пітт пояснив, чому до сих пір не зареєструвався у соціальній мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!