Головна Новини Зірки персона Єва Лонгорія поділилася зворушливим відео з однорічним сином
commentss НОВИНИ Всі новини

Єва Лонгорія поділилася зворушливим відео з однорічним сином

Акторка показала, як співає зі своїм маленьким сином

21 листопада 2019, 12:50 comments2710
Поділіться публікацією:
Єва Лонгорія поділилася зворушливим відео з однорічним сином

44-річна американська актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія поділилася з підписниками милим відео, де співає своєму синові пісню на мові жестів. Знаменитість опублікувала його на своїй сторінці в Instagram.

Актриса воліє ділитися з фанатами особистим життям, тому часто викладає у своєму акаунті фотографії з однорічним сином Сантьяго. На цей раз вона зворушила мережу відео, на якому сидить разом з малюком на кахлі у ванній кімнаті і співає пісеньку на мові жестів. Дитина уважно стежить за нею і намагається повторити рухи, після чого захоплююче аплодує.

Але в кінці ролика актриса витерла з обличчя сльози, правда були вони від радості чи від смутку сказати складно. Але така щирість знаменитості не залишила байдужими шанувальників, вони написали під постом безліч приємних і теплих коментарів.

Зірка "Відчайдушних домогосподарок" зізналася, що такий ритуал вони проводять кожен вечір, бо Сантьяго дуже подобається співати в душі.

Нагадаємо, що в 2016 році актриса Єва Лонгорія вийшла заміж втретє. Її обранцем став бізнесмен Хосе Антоніо, якому через два роки зірка народила первістка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Уілл Сміт поділився відео-пародією на фільм "Матриця", яку зняв разом з сином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!