Колишній чоловік Слави з "Неангелів" назвав причину їх розлучення

Едгар Камінський подав на розлучення в квітні 2019 року

34-річний відомий пластичний хірург Едгар Камінський, колишній чоловік Слави з групи "Неангели" розповів, що стало причиною їх розлучення. Цим він поділився у програмі "Кава з перцем".

Як відомо, пара шокувала прихильників новиною про розлучення цього літа, однак екс-подружжя не розкривало деталей особистого життя, які стали причиною такого рішення. Давно ходили чутки про те, що в сім'ї не все гладко, так як вони часом не стримували своїх емоцій і сварилися при людях. Але незважаючи на це, подружжя прожило в шлюбі 5 років та виховує двох дітей: сина Леонардо і доньку Лауру.

Едгар Камінський зізнався, що дружина постійно його ревнувала і це ставало причиною багатьох сімейних сварок. У Едгара складна робота, адже йому доводиться оперувати людей, а для цього потрібно бути максимально спокійним і сконцентрованим на своїй справі.

Колишній чоловік Слави каже, що йому було важко зберігати спокій, коли він знав, що вдома зараз буде якийсь скандал або інші складності. Він вважає, що в шлюбі має бути взаємна довіра, тільки в цьому випадку варто жити разом і продовжувати стосунки.

Остапчук підтвердив, що розлучається з дружиною.