Головна Новини Зірки персона Кейтлін Дженнер поділилася , що діти досі називають її татом
commentss НОВИНИ Всі новини

Кейтлін Дженнер поділилася , що діти досі називають її татом

Батько Кайлі Дженнер став найпопулярнішим трансгендером на планеті

22 листопада 2019, 15:50 comments9263
Поділіться публікацією:
Кейтлін Дженнер поділилася , що діти досі називають її татом

Батько зіркового "сімейства Кардашьян" Брюс Дженнер вважається найпопулярнішим трансгендером у світі. Відомо, що в 2017 році чоловік зробив операцію по зміні статі, після чого взяв собі інше ім'я — Кейтлін.

За словами містера Дженнера, він відчуває себе жінкою ще з підліткового віку. Варто відзначити, що в минулому батько наймолодшої мільярдерки на планеті Кайлі Дженнер займався спортом. У 1976 році на Олімпійських іграх Брюс встановив світовий рекорд.

В одному з інтерв'ю Кейтлін Дженнер розповіла, що його шестеро дітей, як і раніше, називають її "татом". А ось для своїх 19 онуків вона — "Бум-Бум", що дозволить уникнути питання гендерної плутанини. Про це передає Daily Mail. У ході розмови, 70-річна Дженнер також зізналася, що діти першими підняли питання про те, як до неї звертатися. На що Кейтлін відповіла: "я ваш тато і завжди буду вашим батьком до самої смерті".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в будинок всесвітньовідомої мільярдерки Кайлі Дженнер в Лос-Анджелесі спробував проникнути шанувальник.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!