Потап розповів, як зробив пропозицію Насті Каменських

Потап організував для Насті своєрідний «квест»

Музичний продюсер і лідер групи "Mozgi" Олексій Потапенко зіграв у цьому році шикарне весілля з українською співачкою Настею Каменських, з якою працював в дуеті 11 років. У програмі "Життя відомих людей" Потап вперше розповів, як зробив коханій пропозицію.

Відомо, що репер довгий час приховував свої любовні стосунки з Каменських, і незважаючи на всі здогадки та плітки, шанувальники дізналися про їх роман офіційно тільки в день весілля. Потап випустив дуже зворушливий кліп на пісню "Константа", де зізнався Насті Каменських в коханні.

Але тільки зараз Потап вирішив розповісти, як зробив Насті пропозицію і де це сталося. Виявилося, що репер придумав своєрідний "квест", щоб зацікавити кохану і заманити її на будівництво їхнього будинку.

Потап сказав, що в ямі фундаменту була виявлена старовинна скринька, а Настя дуже любить раритетні речі, тому захотіла на неї подивитися. Репер купив гарну шкатулку, поклав туди обручку і коли вона її відкрила, став на коліно і зробив пропозицію. Незважаючи на хвилювання, він почув від Насті заповітне "так" і вони розписалися.

коли в їхній родині буде поповнення.