Головна Новини Зірки персона Потап розповів, як зробив пропозицію Насті Каменських
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап розповів, як зробив пропозицію Насті Каменських

Потап організував для Насті своєрідний «квест»

23 листопада 2019, 09:00 comments2705
Поділіться публікацією:








Потап розповів, як зробив пропозицію Насті Каменських

Музичний продюсер і лідер групи "Mozgi" Олексій Потапенко зіграв у цьому році шикарне весілля з українською співачкою Настею Каменських, з якою працював в дуеті 11 років. У програмі "Життя відомих людей" Потап вперше розповів, як зробив коханій пропозицію.

Відомо, що репер довгий час приховував свої любовні стосунки з Каменських, і незважаючи на всі здогадки та плітки, шанувальники дізналися про їх роман офіційно тільки в день весілля. Потап випустив дуже зворушливий кліп на пісню "Константа", де зізнався Насті Каменських в коханні.

Але тільки зараз Потап вирішив розповісти, як зробив Насті пропозицію і де це сталося. Виявилося, що репер придумав своєрідний "квест", щоб зацікавити кохану і заманити її на будівництво їхнього будинку.

Потап сказав, що в ямі фундаменту була виявлена старовинна скринька, а Настя дуже любить раритетні речі, тому захотіла на неї подивитися. Репер купив гарну шкатулку, поклав туди обручку і коли вона її відкрила, став на коліно і зробив пропозицію. Незважаючи на хвилювання, він почув від Насті заповітне "так" і вони розписалися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Настя Каменських розповіла, коли в їхній родині буде поповнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!