Головна Новини Зірки персона Вперше після викидня Алек Болдуін і його дружина вийшли у світ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше після викидня Алек Болдуін і його дружина вийшли у світ

У дружини Болдуіна стався викидень півтора тижня тому

23 листопада 2019, 13:20 comments2018
Поділіться публікацією:
Вперше після викидня Алек Болдуін і його дружина вийшли у світ

Голлівудський актор Алек Болдуін разом з дружиною Хіларієй відвідали днями світський захід у Лос-Анджелесі. Пара виглядала просто розкішно, з задоволенням позувала на камери і обіймалася. Про це повідомляє Popcornnews.

Подружжя вперше разом вийшли у світло, після того, як Хіларія втратила дитину на четвертому місяці вагітності. Для сім'ї це вже другий викидень за останні півроку, тому вони переживали важкі часи. На фотографіях видно, що пара посміхається і виглядає щасливо, тому що не втрачає надії на поповнення в родині.

На заході вони зазначили, що ще постараються народити п'яту дитину, але не зараз. Хіларія підкреслила, що це питання часу.

До речі, для вечора зіркове подружжя вибрало дуже красиві наряди, Алек Болдуін прийшов в класичному чорному костюмі, а його дружина одягла бежеву сукню, верх якої був покритий камінцями. Вона доповнила свій образ яскравим макіяжем і сережками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що другий викидень у дружини Болдуіна стався півтора тижні тому, вона поділилася цією сумною новиною зі своїми підписниками в Instagram і адресувала відео своєму чоловікові Алеку. Вона зізналася, що відчуває себе спустошеною, але в теж час вона рада, що у них вже є четверо здорових дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!