Головна Новини Зірки персона Меттью Макконахі презентував еко-кабінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Меттью Макконахі презентував еко-кабінки

Перші будиночки поставили в Австралії

23 листопада 2019, 14:55 comments2516
Поділіться публікацією:
Меттью Макконахі презентував еко-кабінки

Американський актор Меттью Макконахі спільно з алкогольним брендом Wild Turkey влаштував гучний захід у Королівському ботанічному саду  в Австралії і заодно презентував кабінки для відпочинку.

Відомо, що будиночки The Reserve створили відомі австралійські будівельники, брати Кріс і Кем Грант. Головна "фішка" кабінок: вони знаходяться в лісі, що дозволяє возз'єднається з природою. Варто відзначити, що пожити в еко-кабінках може будь-який бажаючий за певну орендну плату.

"Ця ідея повинна спонукати громадськість до збереження і захисту дикої природи", — зазначив Меттью.

Відомо, що нещодавно актор викупив частку алкогольного бренду, заявивши про те, що планує розвивати новий бізнес і активно зайнятися репутацією Wild Turkey.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що не так давно відомий голлівудський актор, зірка фільмів "Золото дурнів" і "Інтерстеллар" Меттью Макконахі зареєструвався у соціальній мережі Instagram. За добу на сторінку зірки підписалося понад 760 тис. фоловерів. Тривалий час актор уникав соціальної мережі, а в день свого 50-річчя вперше завів сторінку і опублікував свій перший пост, який переглянули більше мільйона людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!