Головна Новини Зірки персона Член журі «Ліги сміху» взяв участь у російській версії телегри «Форд Боярд»
commentss НОВИНИ Всі новини

Член журі «Ліги сміху» взяв участь у російській версії телегри «Форд Боярд»

Український шоумен Лірник бився за виграш разом із зірками російського шоу-бізнесу: Таіром Мамедовим, Нікою Вайпер, Дмитром Романовим і Валерією Дергилевою

24 листопада 2019, 20:46 comments4746
Поділіться публікацією:
Член журі «Ліги сміху» взяв участь у російській версії телегри «Форд Боярд»

Відомий український шоумен, телеведучий, колишній член журі гумористичного шоу "Ліга сміху" Антон Лірник взяв участь у російській версії телегри "Форд Боярд".

Як відомо, принцип цієї гри досить простий – учасники, подолавши свій страх, повинні пройти шість випробувань, щоб отримати аналогічну кількість ключів від скарбниці. А після, протягом 20 хвилин роздобути ряд підказок для відгадки секретного слова, яке дозволить учасникам винести зі скарбниці 1 мільйон рублів. Ці гроші, як правило, вони спрямовують на благодійність.

У сьогоднішньому випуску телегри український шоумен Лірник боровся за виграш разом із зірками російського шоу-бізнесу: Таіром Мамедовим, Нікою Вайпер, Дмитром Романовим і Валерією Дергилевою.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що коміка, шоумена і одного з членів журі проекту "Ліга Сміху" Сергія Сівохо призначили на посаду радника секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!