Головна Новини Зірки персона Мільярдерка Кайлі Дженнер продала свій бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільярдерка Кайлі Дженнер продала свій бізнес

Тепер, Дженнер займатиметься просуванням і комунікаціями

24 листопада 2019, 17:45 comments2589
Поділіться публікацією:
Мільярдерка Кайлі Дженнер продала свій бізнес

Всесвітньовідома 22-річна мільярдерка Кайлі Дженнер продала контрольний пакет свого косметичного бізнесу. Відомо, що 51% її бізнесу Kylie Cosmetics купила косметична корпорація Coty Inc. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Тепер, Дженнер займатиметься просуванням і комунікаціями, а Coty відповідатиме за Kylie Cosmetics в цілому. Так, за половину б'юті-корпорації Кайлі отримала 600 млн доларів. Варто відзначити, що молодша сестра Кім Кардашьян створила свій бізнес в 2015 році, тоді вона була ще підлітком. Спочатку Kylie Cosmetics продавала косметику тільки для губ: рідкі помади і олівці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кайлі Дженнер продемонструвала всьому світу красу свого офісу. Дівчина опублікувала відео по офісу б'юті-корпорації Kylie Cosmetics. Користувачів мережі приємно здивували величезний рожевий open space з рожевими диванами і пресою, мила кухня, переговорні кімнати і багато просторих залів. Для своїх співробітників зірка встановила автомат з шампанським Moët & Chandon, холодильники з закусками і банки з рожевими M&m's.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!