Дружина Дмитра Комарова стала обличчям французького бренду

Модель стала обличчям французького бренду, тому що відповідає його філософії

22-річна модель і телеведуча Олександра Кучеренко стала обличчям французького бренду косметики GISELE DELORME. Про це повідомляє видання Karavan.

Дружина відомого ведучого "Світ навиворіт" Дмитра Комарова і за сумісництвом володарка титулу "Міс Україна-2016" знялася у столиці моди в шикарній фотосесії і поділилася своїми враженнями від роботи з популярним брендом.

Олександра Кучеренко позувала на тлі визначних пам'яток міста: Ейфелевої вежі, Версаля і Токійського палацу.Перший образ дівчини підкреслив її елегантність, витонченість і красу. Олександра одягла для фотосесії чорне плаття в обтяжку, колготки в сіточку, а образ доповнила чорним беретом, тому була дуже схожа на справжню парижанку.

Сама модель підкреслила, що мріяла про гарну фотосесію в Парижі, але робота виявилася не з легких. Дівчині довелося пройти на підборах більше 13 кілометрів, крім цього, погода на вулиці виявилася не такою легкою, як її одяг. Олександра у перерві між зйомками зігрівалася гарячою кавою і круасанами.

Представник GISELE DELORME повідомив, що модель стала обличчям їх бренду, тому що відповідає його філософії, дівчина володіє почуттям стилю, внутрішньою гармонією і витонченістю.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Бред Пітт став обличчям модного італійського бренду.