Головна Новини Зірки персона Співачка Аріана Гранде показала своє справжнє волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Аріана Гранде показала своє справжнє волосся

Аріана Гранде не любить виходити в світ зі своїм справжнім волоссям

26 листопада 2019, 18:50 comments7108
Поділіться публікацією:
Співачка Аріана Гранде показала своє справжнє волосся

26-річна американська актриса і співачка Аріана Гранде після концерту у Флориді (США) опублікувала в Instagram-stories відео, де показала підписникам своє справжнє волосся.

Багато хто звик бачити знаменитість зі своєю фірмовою зачіскою – довгим хвостом, так як Гранде дуже рідко з'являється на публіці в іншому образі. Кілька років тому співачка виставляла в соціальній мережі фотографію, де вона з коротким і кучерявим волоссям. Тоді шанувальники зірки відзначили, щоб вона частіше виходила у світ з справжньою, а не накладною зачіскою.

На цей раз, після концерту Аріана записала відео, де показала довжину свого справжнього волосся, зібраного в невеликий хвостик. "Ось і все моє волосся", — так підписала зірка своє відеозізнання.

Чому Аріана Гранде так соромиться своїх справжніх кучерів і надає перевагу накладному рівному волоссю досі залишається загадкою.

xvavR8JqMIaoq3gdlCjbPNxeD.png

Нагадаємо, тиждень тому співачка Аріана Гранде повідомила своїм підписникам, що у неї проблеми зі здоров'ям і що її світове турне під загрозою зриву.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна співачка Аріана Гранде не змогла прийти на зустріч з фанатами через нервовий зрив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!