Головна Новини Зірки персона Дмитро Комаров перервав зйомки заради дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Комаров перервав зйомки заради дружини

Олександрі Кучеренко виповнилося 22 роки

27 листопада 2019, 16:50 comments2754
Поділіться публікацією:
Дмитро Комаров перервав зйомки заради дружини

Автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров повернувся із експедиції заради дружини. Так, 36-річний журналіст перервав зйомки для того, щоб привітати 22-річну дружину Олександру Кучеренко з днем народження. Про це сам телемандрівник розповів на своїй сторінці в Instagram: "У моєї коханої дружини сьогодні день народження. Чесно кажучи, прилетів з експедиції ненадовго спеціально, щоб не пропустити цей важливий день. Вирішили на добу злітати в Прагу. Тут вже встановлюють новорічну ялинку, настрій, відповідно, святковий) Гуляємо. Холодно, але кайфово)) Всім кохання".

У свою чергу, Кучеренко подякувала чоловіка за сюрприз: "Спасибі коханому чоловікові за супер-день в його стилі і всім-всім за теплі вітання, друзі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дочка Анастасії Заворотнюк, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" привітала актрису з днем матері. Так, 23-річна Ганна Заворотнюк-Стрюкова опублікувала фотографію своєї зіркової мами в Instagram-сторіс. На знімку 48-річна Анастасія з'явилася в яскравій сукні коралового кольору. Публікацію доповнили смайлик у вигляді сердечка і підпис: "З днем матері". Відомо, що у актриси, крім дочки Ганни, є 18-річний син Майкл і однорічна дочка Міла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!