Головна Новини Зірки персона Співачка Ані Лорак таємно повернулася в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Ані Лорак таємно повернулася в Україну

Артистка взяла участь у записі святкового шоу

1 грудня 2019, 10:35 comments5854
Поділіться публікацією:
Співачка Ані Лорак таємно повернулася в Україну

Відомо, що 41-річній українській артистці Ані Лорак заборонений в'їзд в Україну. Однак у мережі з'явилася інформація про те, що співачка взяла участь у новорічному шоу, зйомки якого проходили в Києві. Про це свідчить відеозапис, виставлений в Instagram на фан-акаунті Лорак.

Судячи з публікації, на одному з українських телеканалів в Новорічну ніч транслюватиметься шоу, для якого Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки) виконала зі сцени свій новий трек "Мы нарушаем". На відео чути, як глядачі сильно аплодують артистці. Варто відзначити, що Лорак давно не давала сольних концертів в Україні.

Нагадаємо, після агресії Росії в Україні Лорак продовжувала виступати на концертах в РФ. Крім того, вона вже багато років живе в Росії, а зовсім нещодавно артистка отримала премію "Золотий грамофон 2019" в Москві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співачку Ані Лорак запідозрили у вагітності. Шанувальники Кароліни дійшли таких висновків дивлячись на знімки, які сама артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!