Головна Новини Зірки персона Настя Каменських «підірвала» мережу фотографією без білизни
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських «підірвала» мережу фотографією без білизни

Каменських вибрала для заходу відвертий «лук»

2 грудня 2019, 15:35 comments3375
Поділіться публікацією:
Настя Каменських «підірвала» мережу фотографією без білизни

Українська поп-співачка Настя Каменських поділилася з підписниками стильним  образом, в якому блиснула на червоній доріжці церемонії M1 Music Awards-2019. Зірка опублікувала відверте фото на своїй сторінці в Instagram і за дві години воно зібрало понад 77 тисяч лайків.

Відомо, що 30 листопада в столиці України відбулася яскрава подія – церемонія вручення музичної премії "M1 Music Awards. 5 Seasons", на яку з'їхалися всі зірки українського шоу-бізнесу. Знаменитості дивували своїми яскравими "луками", але особливо відзначилася "Співачка року" Настя Каменських.

На захід співачка вибрала чорну обтягуючу сукню з вирізом в зоні стегна, який демонстрував, що зірка прийшла без білизни. Свій образ Настя доповнила незвичайною маскою на обличчі, пишною зачіскою і чорними туфлями на високих підборах.

На церемонію артистка прийшла не одна, а разом з чоловіком Потапом, який підтримував її та зворушливо привітав з нагородою "Співачка року". За його словами, Каменських за 2019 рік показала високий кар'єрний зліт і заслужено отримала цю нагороду.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в цьому році Настя Каменських опинилася на восьмому місці у рейтингу "Найсексуальніші жінки Росії".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!