Головна Новини Зірки персона «Змінила стать»: 13-річну дочку Джолі і Пітта тепер звуть Джон
commentss НОВИНИ Всі новини

«Змінила стать»: 13-річну дочку Джолі і Пітта тепер звуть Джон

13-річна дочка Шайло вже два роки приймає гормональні таблетки

3 грудня 2019, 09:30 comments14244
Поділіться публікацією:
«Змінила стать»: 13-річну дочку Джолі і Пітта тепер звуть Джон

Біологічна дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта вже давно заявила про те, що в жіночому тілі їй не комфортно, тому вона хоче стати хлопчиком. Поки операція по зміні статі не відбулася, але Шайло вже офіційно стала Джоном. Про це повідомляє видання New Idea.

Старшу дочку зіркового сімейства давно вже не бачили в гарних жіночих нарядах, дівчинка обстригла волосся і віддає перевагу суто чоловічому стилю. 13-річна Шайло ще в дитинстві говорила, що хоче бути схожою на хлопчика і просила називати її Пітер. Ще тоді батьки повністю підтримали її вибір і не стали втручатися.

Відомо, що на юна особа днями офіційно змінила ім'я і тепер її звуть Джон. Такий крок вона могла зробити тільки з дозволу батьків. А ось операція по зміні статі відкладається до повноліття дівчинки. За даними ЗМІ, два роки тому Шайло почала приймати гормони, що пригнічують жіноче дозрівання.

Багато знаменитостей підтримали Джолі і Піта в тому, що вони не почали "ламати" дитину і не змушували її бути тим, ким вона не являється. Прийняти такий вибір доньки – справа не з легких і не всім вдасться надавати таку підтримку і розуміння. Однак є знаменитості, які вважають, що не варто було потурати примхам дитини, при правильному вихованні цю ситуацію можна було виправити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що 13-річна донька Джолі і Пітта намагається ховати груди, щоб здаватися хлопчиком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!