Головна Новини Зірки персона Зірка «Кріпосної» прокоментувала роман з відомим телеведучим
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Кріпосної» прокоментувала роман з відомим телеведучим

Зірка «Кріпосної» не стала ігнорувати подібні чутки

3 грудня 2019, 12:50 comments3063
Поділіться публікацією:
Зірка «Кріпосної» прокоментувала роман з відомим телеведучим

Переможницю "Танців з зірками" і українську актрису Ксенію Мішину запідозрили в любовних відносинах з ведучим Володимиром Остапчуком. Чутки швидко заповнили простори інтернету, тому дівчина вирішила поставити в цьому питанні крапку.

Відомо, що Ксенія Мішина та Володимир Остапчук були учасниками шостого сезону популярного телешоу "Танці з зірками", але партнером актриси був хореограф Євген Кот. До речі, через пристрасні та яскраві номери, парі теж швидко "приписали" роман, але учасники спростовувала подібні заяви.

Нещодавно на офіційній сторінці "Світського життя" в Instagram з'явилися коментарі, в яких підписники зазначили, що нещодавно бачили Ксенію Мішину і Остапчука разом в місті Відень. Одна з них додала, що шоумен дуже ніжно ставився до дівчини і поцілував її в шию біля одного з магазинів. Ведучу "Світського життя" Катерину Осадчу попросили з'ясувати, що колеги по "Танцях" робили разом за кордоном.

Але Ксенія Мішина не стала ігнорувати подібні плітки і заявила, що не виїжджала за межі України і весь цей час працювала над своїми проектами. Актриса зазначила, що ніяких зв'язків і спілкування у неї з відомим телеведучим немає.

Нагадаємо, що в кінці жовтня цього року Володимир Остапчук офіційно заявив, що розлучається зі своєю дружиною після 12-річного шлюбу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина покинула свого нареченого перед весіллям, будучи вагітною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!