Головна Новини Зірки персона Потап зізнався, що вступив у шлюб з Каменських не вперше
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап зізнався, що вступив у шлюб з Каменських не вперше

Те весілля, яке всі бачили цієї весни, було для нас енним за рахунком. Навіть не другим, - Потап.

4 грудня 2019, 23:45 comments12629
Поділіться публікацією:
Потап зізнався, що вступив у шлюб з Каменських не вперше

Відомий український продюсер, композитор і репер Потап (Олексій Потапенко) зізнався, що його шлюб з Настею Каменських в цьому році, не був першим. Про це шоумен розповів в інтерв'ю виданню The Flow.

Артисти, які зіграли весілля цієї весни, не приховують, що офіційно розписалися вони ще в 2018 році. Але як стало відомо зі слів продюсера, вони розписувалися зі співачкою неодноразово.

"Уже було кілька разів, коли ми з Настею вступали в законний шлюб. Те весілля, яке всі бачили цієї весни, було для нас енним за рахунком. Навіть не другим", — зауважив Потап.

В рамках інтерв'ю виконавець також згадав про момент, коли зізнався Насті Каменських в любові. За його словами, прийшов час, коли у його партнерки закінчився з ним контракт, і вона планувала піти до іншого продюсера.

"Я тоді не подавав виду, що засмучений. Сказав їй, мовляв, кому ти потрібна, ну і котись. Сам же пішов і дуже сильно напився. Не хотів, щоб вона йшла. У якийсь момент прийшов до неї страшенно п'яний і сказав, що дуже сильно люблю", — зізнався Потап.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий продюсер і репер Олексій Потапенко (Потап) розповів, які знаменитості є його кумами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!