Головна Новини Зірки персона Зірка «Ла-Ла-Ленда» Емма Стоун вперше виходить заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Ла-Ла-Ленда» Емма Стоун вперше виходить заміж

Емма Стоун похвалилася каблучкою з нагоди заручин

5 грудня 2019, 12:30 comments2962
Поділіться публікацією:
Зірка «Ла-Ла-Ленда» Емма Стоун вперше виходить заміж

Американська актриса Емма Стоун, яка отримала всесвітню популярність завдяки фільмам "Ла-Ла-Ленд" і "Відмінниця легкої поведінки", готується до весілля. Фотографію коханої опублікував на своїй сторінці в Instagram майбутній чоловік знаменитості Дейв МакГэри.

Відомо, що пара зустрічається вже більше двох років, але вони намагалися тримати свої відносини подалі від громадськості, тому разом з'являлися вкрай рідко. Емма Стоун відноситься до тих знаменитостей, які не люблять виставляти особисте життя напоказ, тому зірки досі немає в популярній мережі Instagram. Тільки на початку 2019 року Емма і Дейв разом вийшли у світ і стали гостями церемонії вручення американської кінопремії.

Пару годин тому майбутній чоловік зірки Дейв МакГэри виставив фото, на якому обіймає кохану, а на руці у неї блищить каблучка. Шанувальники пари не стали скупитися на компліменти і поздоровлення, а сам пост вже зібрав більше 93 тисяч лайків.

ZzM5mH6nPPzADxEG5WwiJLR9M.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Голодних ігор" Дженніфер Лоуренс в кінці жовтня поточного року відсвяткувала шикарне весілля в будинку з привидами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!