Наталя Могилевська заінтригувала розповіддю про статус нареченої

Могилевська назвала головну перевагу наречених

44-річна українська співачка Наталія Могилевська розповіла деякі подробиці особистого життя і натякнула на свій новий статус. Про це повідомляє видання "Сьогодні".

Плітки навколо особистого життя співачки не вщухають, а нещодавно сама Могилевська додала масла у вогонь, зазначивши, що з піснею "Покохала" в її житті з'явилася нова любов. Співачка не розкрила ім'я свого коханого, але розповіла про статус нареченої і про те, коли жінці варто вибирати другу половинку.

Могилевська вважає, що дівчина повинна уважно придивлятися до багатьох чоловіків, щоб у підсумку вибрати одного єдиного. А найкращий час, щоб показати себе і подивитися на інших – це стан нареченої. До цього часу ще рано, а після цього пізно, так як дівчина вже заміжня.

"Це час, коли можна поцілуватися в щічку, розповідати про свої цінності, і це час, коли чоловіки ворушать біцепсами, кажучи: "Дивися, я ось так керую вогнем, а тут я можу рубати дрова". І, напевно, в цьому така ідея – роздивлятися різних чоловіків, щоб вибрати одного", - зазначила зірка.

Також Наталя зізналася, що її чоловік буде присутній на новорічному концерті, де вона виконає свою нову композицію "Покохала".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Наталя Могилевська пише книгу.