Головна Новини Зірки персона Наталя Могилевська заінтригувала розповіддю про статус нареченої
commentss НОВИНИ Всі новини

Наталя Могилевська заінтригувала розповіддю про статус нареченої

Могилевська назвала головну перевагу наречених

5 грудня 2019, 17:15 comments2758
Поділіться публікацією:
Наталя Могилевська заінтригувала розповіддю про статус нареченої

44-річна українська співачка Наталія Могилевська розповіла деякі подробиці особистого життя і натякнула на свій новий статус. Про це повідомляє видання "Сьогодні".

Плітки навколо особистого життя співачки не вщухають, а нещодавно сама Могилевська додала масла у вогонь, зазначивши, що з піснею "Покохала" в її житті з'явилася нова любов. Співачка не розкрила ім'я свого коханого, але розповіла про статус нареченої і про те, коли жінці варто вибирати другу половинку.

Могилевська вважає, що дівчина повинна уважно придивлятися до багатьох чоловіків, щоб у підсумку вибрати одного єдиного. А найкращий час, щоб показати себе і подивитися на інших – це стан нареченої. До цього часу ще рано, а після цього пізно, так як дівчина вже заміжня.

"Це час, коли можна поцілуватися в щічку, розповідати про свої цінності, і це час, коли чоловіки ворушать біцепсами, кажучи: "Дивися, я ось так керую вогнем, а тут я можу рубати дрова". І, напевно, в цьому така ідея – роздивлятися різних чоловіків, щоб вибрати одного", — зазначила зірка.

Також Наталя зізналася, що її чоловік буде присутній на новорічному концерті, де вона виконає свою нову композицію "Покохала".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Наталя Могилевська пише книгу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!