Головна Новини Зірки персона Обраниця Рівза пояснила, чому не фарбує сиве волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Обраниця Рівза пояснила, чому не фарбує сиве волосся

Обраниця Рівза зізналася, що сиве волосся з'явилося у неї в 20 років

5 грудня 2019, 18:50 comments3561
Поділіться публікацією:
Обраниця Рівза пояснила, чому не фарбує сиве волосся

Життя 46-річної американської художниці Олександри Грант зараз під пильною увагою папарацці, адже на початку листопада 2019 року, стало відомо про її роман з голлівудським актором Кіану Рівзом. У мережі активно почали обговорювати нову пасію знаменитості, роблячи акцент на її сивому волоссі.

Кілька годин тому на Instagram-сторінці художниці з'явився пост, в якому вона делікатно відповіла на критику свого зовнішнього вигляду і пояснила, чому віддає перевагу сивому волоссю. Олександра опублікувала скріншот наукової статті, в якій йдеться про те, що часті фарбування та інші процедури з волоссям можуть бути причиною розвитку раку молочної залози.

Крім цього, художниця зазначила, що помітила сивину ще в 20-літньому віці і всіляко намагалася її приховати, перефарбовуючи волосся в різні кольори. Але потім організм став реагувати на токсичні барвники, і вона прийняла рішення залишатися "блондинкою".

p1KUt-lU0tqP_8r5lxg4B5IxP.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що близький друг Кіану Рівза зізнався, що актор вже зробив пропозицію руки і серця своїй коханій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!