Головна Новини Зірки персона Точна копія: в мережі знайшли двійника співачки Селени Гомес
commentss НОВИНИ Всі новини

Точна копія: в мережі знайшли двійника співачки Селени Гомес

Дівчина, схожа на Селену, є прихильницею зірки

9 грудня 2019, 17:35 comments6342
Поділіться публікацією:
Точна копія: в мережі знайшли двійника співачки Селени Гомес

У мережі обговорюють двійника відомої американської співачки Селени Гомес. Дівчину, яка схожа на знаменитість, звати Софія і живе вона в Мексиці. В Instagram виявили профіль "двійника" і порівняли її фотографії з зіркою.

Відомо, що Софія Соларес веде активне життя в соціальній мережі і радує своїх підписників безліччю яскравих фотографій. Дівчина не приховує свого захоплення від того, що зовні схожа на Селену Гомес, адже є прихильницею співачки і намагається всіляко привернути її увагу до своєї персони. Але знаменитість поки ніяк не відреагувала на свого двійника.

На Instagram-сторінку Софії підписані понад 760 тис. людей, які стежать за її життям і часто в коментарях відзначають Гомес, щоб вона подивилася, як вдало дівчина повторює її образи і макіяж. Зовнішня схожість Софії і Селени дана від природи, дівчина стверджує, що не робила жодних серйозних заходів, щоб бути схожою на свого кумира.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Ріанна опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото свого маленького двійника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!