Головна Новини Зірки персона Актриса Енн Гетевей стала мамою вдруге
commentss НОВИНИ Всі новини

Актриса Енн Гетевей стала мамою вдруге

Шанувальники припускають, що Енн народила в середині листопада

10 грудня 2019, 13:05 comments5951
Поділіться публікацією:
Актриса Енн Гетевей стала мамою вдруге

В житті 37-річної голлівудської актриси Енн Гетевей, відомої по фільмах "Стажер" і "Диявол носить Prada", сталася радісна подія. Знаменитість вдруге стала мамою. Про це повідомляє видання Daily Mail.

В кінці липня поточного року актриса на своїй сторінці в Instagram написала, що чекає на другу дитину. Шанувальники зірки не скупилися на привітання і стали ще ретельніше стежити за її особистим життям. Але актриса вирішила приховати, коли ж стала мамою, і навіть на деякий час зникла з соціальних мереж. Підписники ж припускають, що малюк народився в середині минулого місяця, так як Енн не прийшла на прем'єру свого фільму "Темні води", яка проходила 13 листопада.

Видання повідомляє, що папараці підловили знаменитість разом з чоловіком і двома дітьми на вулицях Коннектикуту (США). Поки невідома ні стать малюка, ні дата його точного народження.

Нагадаємо, що Енн Гетевей у 2012 році вийшла заміж за актора Адама Шульмана, з яким до весілля зустрічалася чотири роки. А в березні 2016 у них народився первісток – син Джонатан.

djvGNvP_PetXHZBJ4vWJsgIKO.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка української співачки Світлани Лободи натякнула на третю вагітність мами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!