Головна Новини Зірки персона Співачка Бейонсе вперше розповіла про свої викидні
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Бейонсе вперше розповіла про свої викидні

38-річна співачка прийняла цей болісний досвід, як урок

10 грудня 2019, 18:55 comments2565
Поділіться публікацією:
Співачка Бейонсе вперше розповіла про свої викидні

Популярна поп-діва Бейонсе прикрасила обкладинку американського журналу Elle і відверто розповіла, як їй вдалося пережити кілька викиднів. Про це повідомляється на сайті видання.

Відомо, що співачка активно займається не тільки музичною діяльністю, але і модним бізнесом. Нещодавно вона показала свою нову колекцію, в яку увійшов одяг, взуття, а також ювелірні вироби. Спільна робота співачки і бренду Adidas надійде в продаж в січні наступного року.

Однак, зірка відверто розповіла не тільки про свої творчі успіхи, але й особисте життя. Бейонсе зізналася, що пережила кілька викиднів і цей болісний досвід став для неї цінним уроком. Вона зрозуміла, що перш ніж стати матір'ю, їй потрібно навчитися піклуватися про себе і своє здоров'я. Співачці довелося по-іншому поглянути на своє життя і зайнятися відновленням свого організму.

До речі, в 2008 році Бейонсе вийшла заміж за американського репера Jay-Z і народила йому трьох дітей: двох дочок та сина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у дружини відомого американського актора Алека Болдуіна стався другий викидень за останні півроку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!