Головна Новини Зірки персона «Якась стара наречена»: зірка Comedy Woman відмінила весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

«Якась стара наречена»: зірка Comedy Woman відмінила весілля

Гумористка зізналася, що ніколи не мріяла про пишне весілля

10 грудня 2019, 20:00 comments18945
Поділіться публікацією:
«Якась стара наречена»: зірка Comedy Woman відмінила весілля

35-річна російська актриса і зірка шоу Comedy Woman Катерина Варнава заявила про те, що відмінила весілля з коханим Костянтином Мякиньковим. Про це повідомляє видання "СтарХит".

Відомо, що обранець актриси зробив їй пропозицію ще два роки тому, тому тема їх одруження піднімалася досить часто. Але нещодавно Катерина заявила про те, що весілля було скасовано за взаємною згодою. Шанувальники знаменитості відразу ж припустили, що партнери часто сваряться, тому не хочуть ризикувати, ставлячи штамп у паспорті. Але Варнава запевняє, що в їх з Костянтином відносинах, як і раніше, все добре, просто вони вирішили не влаштовувати пишне святкування.

"У мене не буде весілля. Це вже вирішене питання. Вже якось неактуально. Уже виходить, що я — стара діва, старородяща.. Якась стара наречена, навіщо? ", — підкреслила зірка.

До речі, пара перебуває у відносинах вже чотири роки, вони разом живуть у столиці і дуже багато працюють. А коли випадає вільна хвилинка – відправляються в подорож, радуючи шанувальників новими і яскравими фотографіями в соціальній мережі. Відомо, що поки закохані не замислюються про дітей, так як головним пріоритетом для двох є кар'єра.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кеті Перрі та Орландо Блум несподівано перенесли своє весілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!