Головна Новини Зірки персона Бред Пітт прокоментував чутки про свої романи
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт прокоментував чутки про свої романи

Після розлучення з Джолі акторові приписували вже кілька романів

11 грудня 2019, 13:30 comments2021
Поділіться публікацією:
Бред Пітт прокоментував чутки про свої романи

Особисте життя 55-річного секс-символа Голлівуду Бреда Пітта викликає підвищений інтерес як у прихильників, так і преси. На тлі скандалів з колишньою дружиною Анджеліною Джолі, актора вже встигли помітити в товаристві інших жінок, тому приписували йому нові романи.

Нещодавно у ЗМІ з'явилися гучні заголовки про те, що Бред Пітт закрутив роман з молодою актрисою Алією Шокат. Пару неодноразово бачили разом на заходах, а після за романтичною вечерею в ресторані. До недавнього часу, актор ніяк не коментував подібні заяви, але в інтерв'ю журналу New York Times закликав фанів не вірити чуткам.

Зірка "Великого куша" стверджує, що спеціально нікого не шукає і всі романи, які йому приписувала громадськість за 2-3 роки не являються правдою. Також Пітт розповів, що колись не справлявся з надмірною увагою до своєї персони і різними плітками, тому ховався і курив травму. А зараз він намагається не сприймати серйозно все, що про нього говорять.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мати Бреда Пітта негативно висловилася на адресу колишньої невістки і заявила, що хоче особисто з нею зустрітися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!