Головна Новини Зірки персона Checklist святкового настрою від Дяді Жори
commentss НОВИНИ Всі новини

Checklist святкового настрою від Дяді Жори

Популярний шоумен, ведучий і комік Дядя Жора склав кілька порад, як провести святковий захід, отримавши при цьому максимум задоволення

13 грудня 2019, 14:00 comments1522
Поділіться публікацією:
Checklist святкового настрою від Дяді Жори

Привіт! Я постійний гість і ведучий заходів вже 20 років. За цей час я бачив, як люди веселитися на сімейних весіллях і сумують на шикарних балах. Від чого це залежить? — Від них самих. Нижче я зібрав лайфхаки, які допоможуть вам отримати максимум від заходу будь-якого масштабу. Поїхали.

1.Очікування працюють проти нас.

Не чекайте нічого від заходу як хорошого, так і поганого. Якщо людина не отримала враження у відповідності своїм очікуванням, це не означає, що організатори зробили свою роботу погано, це значить, людині в цей момент потрібно було інше. Просто приходьте розслабитися і добре провести час і це з вами точно станеться.

2.Надіньте одяг, в якому ви будете почувати себе красиво і зручно.

Тут немає догми. Я бачив дівчину, яка прийшла на весілля в шовковій сукні та кедах, тому що не носить в звичайному житті підбори. Вона точно знала, що в підборах їй буде незручно, та не хотіла втрачати враження від весілля через всього лише взуття. Це працює на всіх івентах: якщо Ви будете вибиватися із загального стилю — позиціонируйте це як свою індивідуальність, люди це навіть тепліше сприймають.

3.Закрийте музичний гештальт ДО заходу.

Послухайте улюблену музику перед заходом, бажано — веселу. Кілька треків, які заряджають саме Вас. Так, Ви не будете чекати "коли ж діджей поставить щось, що мені сподобається" і зможете розслабитися. Топ-3 особисто моїх треку: Led Zeppelin — Immigrant Song, Lesley Gore — You don't Own Me, Miyagi&Ендшпіль — Тамада.

4.Відпочиваючи — відпочивайте.

Залиште справи за порогом. Ви прийшли на захід, не намагайтеся вирішити у вечірньому костюмі чи сукні робочі питання. Закрийте корпоративну пошту, перестаньте роздавати і приймати завдання. Просто вимкніть це в своїй голові на кілька годин. Не повірите, але світ не завалиться, справи не зупиняться, а люди (це найдивовижніше) вас зрозуміють, тому що кожній людині потрібен відпочинок. Кілька годин якісної паузи від справ зарядять вас енергією. Просто повірте.

5.Встаньте і потанцюйте!

Серйозно. Просто танцюйте. Знаю, на початку не буде хотітися, точніше, десь в глибині душі буде хотітися, але через те, що "не престижно" — Ви пропустите можливість повеселитися. Не відмовляйтеся, коли вас витягують потанцювати. Просто скажіть собі "це на один трек" і відчуєте магію гарного настрою, яка почнеться потім.

6.Знайте міру.

Це важливо. Навіть на заході ніхто не відміняв відповідальність за свій стан. Пийте, але в цілях профілактики — чергуйте алкогольні та безалкогольні коктейлі. Від цього суцільна вигода: розум буде ясним, вечір триватиме довше, смак їжі і коктейлей залишиться, а настрій збережеться хорошим і у вас, і у оточуючих.

7.Кінець — це не кінець.

Прийти і провести час на заході — це половина задоволення. Друга половина — це напівпохмільна зустріч на наступний день. Забронюйте столик заздалегідь в приємному закладі і зберіться компанією, яка найбільше танцювала на заході. Ви зможете обговорити всі знаменні моменти і разом посміятися над тим, як все пройшло. Повірте, кожен з вас проживав цей вечір по-своєму.

Дядя Жора бажає всім веселих корпоративів та щасливого Нового року!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!