Головна Новини Зірки персона 61-річна Мадонна показала свого молодого коханця
commentss НОВИНИ Всі новини

61-річна Мадонна показала свого молодого коханця

Мадонну запідозрили в черговому романі з молодим чоловіком

16 грудня 2019, 12:15 comments4254
Поділіться публікацією:
61-річна Мадонна показала свого молодого коханця

Скандальна американська співачка Мадонна не перестає дивувати шанувальників своїми образами, вчинками і любовними романами. Нещодавно папараці застукали зірку в обнімку зі своїм 26-річним танцюристом. Фотографії пари з'явилися на Instagram-сторінці Madonna Scrapbook.

Співачку з молодим темношкірим коханцем вдалося сфотографувати на одному з балконів готелю у Майамі. Пара не соромилася і не приховувала своїх теплих почуттів по відношенню один до одного. Спочатку танцюрист ніжно обняв співачку за плечі, а потім опустив руки на її стегна, Мадонна при цьому мило посміхалася.

До речі, зовсім нещодавно королева поп-музики була у відносинах з манекенником з Португалії, з яким збиралася з'їхатися. Але роман раптово закінчився. Шанувальники зірки припускають, що відносини Мадонни та 26-річного танцюриста її колективу зав'язалися в період американського туру співачки.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Мадонна вибачилася перед шанувальниками за те, що тимчасово призупинила проведення своїх концертів. Співачка поскаржилася на "нестерпний біль".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!