Головна Новини Зірки персона Тому Крузу приписують роман з відомою актрисою, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Тому Крузу приписують роман з відомою актрисою, - ЗМІ

Круза неодноразово помічали в компанії британської актриси

16 грудня 2019, 17:20 comments2577
Поділіться публікацією:
Тому Крузу приписують роман з відомою актрисою, - ЗМІ

57-річного американського актора Тома Круза, за яким давно закріпилася слава головного ловеласа Голлівуду, підозрюють у новому романі. Папараці все частіше стали помічати зірку фільму "Місія нездійсненна" в компанії 38-річної актриси Мішель Докері. Про це повідомляє видання New Idea.

Один з друзів актора стверджує, що Том Круз разом з Мішель відвідали кілька світських заходів і чудово провели час. Поки зірка Голлівуду не хоче розсекречувати своє особисте життя, але вважає, що їх відносини із актрисою серіалу "Абатство Даунтон" складаються добре і вони можуть бути разом. Сама ж Мішель поки ніяк не прокоментувала заяви про їхній роман.

Відомо, що актор з'являється на публічних заходах один, а пізніше приєднується до своєї обраниці. Інсайдер повідомляє, що зараз відносини знаменитостей тільки на початковому етапі і Том намагається зробить актрису своєю дівчиною.

Нагадаємо, що голлівудський актор тричі був одружений. Першою його дружиною була американська актриса Мімі Рождерс, з якою він прожив три роки. Потім на зйомках він познайомився з Ніколь Кідман, яка полонила його серце і стала другою дружиною. Їхній шлюб тривав майже 12 років, але потім актор закрутив роман з Пенелопою Крус, що і послужило причиною розлучення. Його третьою офіційною дружиною стала Кеті Холмс, з якою зірка Голлівуду прожив разом 6 років і у них народилася дочка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Бред Пітт вперше відверто висловився про свої романи після Джолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!