Головна Новини Зірки персона Холодильник з «зеленню»: Cardi B здивувала чоловіка подарунком на день народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодильник з «зеленню»: Cardi B здивувала чоловіка подарунком на день народження

Співачка довго не могла визначитися з подарунком

16 грудня 2019, 18:00 comments2832
Поділіться публікацією:
Холодильник з «зеленню»: Cardi B здивувала чоловіка подарунком на день народження

Минулої суботи, американський хіп-хоп-виконавець Offset відсвяткував свій 28-й день народження. І найнесподіваніший подарунок він отримав від своєї дружини Cardi B. Співачка опублікувала на сторінці в Instagram відео, на якому вітає коханого і вручає йому холодильник, стежачи за реакцією чоловіка.

Співачка зазначила, що не знала, який подарунок можна подарувати людині, у якої практичні є все, тому вона дарує йому холодильник. Чоловік Cardi B був злегка шокований і збентежений, тому що в холодильнику лежали гроші, в загальній сумі півмільйона доларів. Коханий співачки підійшов до свого подарунку і став повільно забирати пачки з купюрами, закриваючи рукою то камеру, то своє обличчя. Offset сказав, що не треба було віддавати йому гроші, на що дружина заявила, що тепер він може купити все, що забажає.

Але співачка озвучила одну умову: в цьому році чоловік не повинен розраховувати на різдвяні подарунки, так як їх отримають тільки діти.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Cardi B прикрасила обкладинку глянцю разом з дочкою і розповіла, як її змінило материнство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!