Головна Новини Зірки персона Селена Гомес розповіла, що її приваблює в чоловіках
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес розповіла, що її приваблює в чоловіках

Селена заявила, яким повинен бути чоловік, щоб їй сподобатися

17 грудня 2019, 12:40 comments1853
Поділіться публікацією:
Селена Гомес розповіла, що її приваблює в чоловіках

Популярна американська співачка Селена Гомес в цьому році заявила, що відкрита до нових стосунків. Нещодавно вона стала гостею британської радіостанції і відверто розповіла, якими якостями повинен володіти чоловік, щоб привернути її увагу.

Зірка підкреслила, що їй комфортно знайомитися з новими людьми, будучи в компанії з друзями. Тоді вона відчуває себе більш розкуто і комфортно. Селена запевняє, що протягом декількох секунд розмови з чоловіком може зрозуміти, що йому насправді він неї потрібно. Співачка каже, що її потенційний коханий, як мінімум, повинен бути зацікавлений лише в ній, а не в її імені та популярності.

Селена Гомес зізналася, що їй подобаються веселі, ризиковані й легкі на підйом чоловіки, а хвалькуваті і зарозумілі хлопці зовсім не привертають її увагу.

Нагадаємо, що Селена Гомес протягом семи років зустрічалася зі співаком Джастіном Бібером. Їх особисте життя завжди цікавило як прихильників, так і папараці, адже пара то розходилася, то знову сходилася. Але остаточно знаменитості розійшлися в 2018 році, після цього Бібер зустрів модель Хейлі Болдуін і одружився з нею. Селена Гомес після розлучення з екс-коханим взяла паузу в кар'єрі і боролася з важким захворюванням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кінці жовтня 2019 року Селена Гомес оголосила про своє повернення на сцену і випустила два кліпи. У першому вона розповіла про своє нещасливе кохання, а в другому заявила, що вона більше не страждає і тепер її серце вільне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!