Головна Новини Зірки персона Скільки заробляють відомі актори за один епізод серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заробляють відомі актори за один епізод серіалу

Голлівудським акторам красиво жити не заборониш

19 грудня 2019, 12:45 comments4256
Поділіться публікацією:
Скільки заробляють відомі актори за один епізод серіалу

Нові серіали з'являються на екранах регулярно, тому глядачі можуть знайти для себе фільм на будь-який смак. А все тому, що відомі актори на цьому заробляють чималі гроші, стаючи популярними від сезону до сезону, досягаючи вершин своєї кар'єри. Пропонуємо вам список знаменитих акторів Голлівуду, які отримують за один епізод серіалу рекордні суми.

Стало відомо, що 50-річна актриса Дженніфер Еністон і її колега по цеху Різ Візерспун в цьому році запустили свій проект "Ранкове шоу", де виступили не просто головними героями, але і продюсерами. За одну серію  знаменитості отримують трохи більше одного мільйона доларів.

Такими гонорарами за зйомки може також похвалитися 52-річна актриса Ніколь Кідман, яка зараз працює над серіалом "Дев'ять ідеальних незнайомців". Великим заробітком за участь у серії нового проекту здивував Кріс Пратт (зоряний лорд в "Вартові Галактики"), за чутками він отримає за один епізод 1,4 млн доларів.

А ось Джейсон Момоа ("Аквамен") отримує за серію кінострічки "Бачити" майже в два рази менше – 600 тис. доларів. Таким же гонораром за свою роботу може похвалитися і шведський актор Юель Кіннаман.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що названа найбагатша актриса Голлівуду за 2019 рік за версією журналу Forbes.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!