Головна Новини Зірки персона Названо ім'я самої популярної моделі 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ім'я самої популярної моделі 2019 року

Визначена трійка найбільш успішних моделей цього року

19 грудня 2019, 16:00 comments2667
Поділіться публікацією:
Названо ім'я самої популярної моделі 2019 року

24-річна американська супермодель Кендалл Дженнер отримала звання найуспішнішої моделі цього року. Рейтинг дівчат був складений на основі їх активності в соціальній мережі і кількості пеідписників.

Так, за результатами аналізу аудиторії, лідером списку виявилася Кендалл Дженнер за особистим і професійним життям якої стежать понад 164 млн фоловерів. Модель радує шанувальників новими і яскравими фотографіями, не соромлячись демонструвати свою струнку фігуру.

На другому місці в рейтингу опинилася 24-річна супермодель Джіджі Хадід. Протягом року дівчина не раз з'являлася на обкладинках відомих глянців і брала участь у світових показах, також Джижджі співпрацює з багатьма брендами. Незважаючи на свою популярність і високу професійність, її кількість підписників набагато менша – 65 млн.

Третє місце зайняла 27-річна модель і актриса, зірка фільму "Валеріан і місто тисячі планет" Кара Делевінь, яка давно працює в модельному бізнесі. Дівчина в 2019 році стала обличчям ювелірної колекції Dior, а також створила свою колекцію вбрання для вечірки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які світові знаменитості стали найпопулярнішими цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!