Головна Новини Зірки персона Олена Шоптенко вперше обрізала волосся і показала нову зачіску
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Шоптенко вперше обрізала волосся і показала нову зачіску

Шоптенко приємно здивувала новим образом

20 грудня 2019, 17:40 comments3659
Поділіться публікацією:
Олена Шоптенко вперше обрізала волосся і показала нову зачіску

31-річна українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко вперше в житті обрізала своє довге та розкішне волосся. Зірка на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото, де показала свою нову зачіску.

Співачка зізналася, що нарешті-то зважилася на кардинальний крок, адже все життя у неї було довге волосся. Шоптенко розповіла, що в підлітковому віці їй хотілося експериментувати зі своєю зачіскою, але її мама була категорично проти і на тлі цього в родині виникали конфлікти. Крім цього, Олена займалася танцями і з коротким волоссям їй незручно було б гарно вкладати волосся на виступи.

Знаменитість розповіла, що насправді зараз рада, що тоді послухала маму, адже довгі роки розкішне волосся служило її візитною карткою. Але прийшов момент все змінити. Олена Шоптенко зізналася, що її вагітність відбилася на якості волосся, адже вони втратили свою структуру, саме тому їй захотілося змінити образ.

Шанувальники зірки позитивно відреагували на її зміни в зовнішності і не скупилися на приємні компліменти. За дві години її фотографія набрала більше 12 тисяч лайків.

До речі, завтра відомій танцівниці виповнюється 32 роки, можливо,саме такий подарунок вона вирішила зробити сама собі.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня Дженніфер Лопес змінила зачіску і стала виглядати ще ефектніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!