Головна Новини Зірки персона Джамала приміряла речі з секонд-хенду і здивувала яскравим образом
commentss НОВИНИ Всі новини

Джамала приміряла речі з секонд-хенду і здивувала яскравим образом

Джамала повторила образ співачки Аріана Гранде

24 грудня 2019, 13:20 comments2361
Поділіться публікацією:
Джамала приміряла речі з секонд-хенду і здивувала яскравим образом

Популярна українська співачка Джамала вирішила спростувати заяву, що одягатися стильно, модно і оригінально можна тільки при наявності великої суми грошей. Артистка попросила свого стиліста придумати їй яскравий образ за допомогою одягу, купленого в секонд-хендах. Фотографії свого лука зірка опублікувала на сторінці в Instagram.

Джамала зазначила, що перед Новим роком всі магазини і бутіки заманюють покупців великими знижками, але піддавшись святковому ажіотажу можна купити речі, які одягнуться всього один раз, а після будуть тривалий час зберігатися в шафі. Щоб цього не допустити, потрібно купувати одяг розумно.

Співачка за допомогою одягу, купленого в комісійних магазинах та секонд-хендах здивувала шанувальників яскравим вбранням. Вона вирішила повторити образ гламурної американської співачки Аріана Гранде, тому вибрала короткий чорний топ зі стразами, рожеву міні-спідницю, високі ботфорти і колготки в сіточку, а образ доповнила високим хвостом і масивними сережками-зірками.

Відомо, що цей лук обійшовся зірці в дві тисячі гривень (без покупки топа – вона його пошила для туру сама). Деякі шанувальники позитивно оцінили перевтілення співачки, а деякі припустили, що дві тисячі гривень для секонду дуже дорого.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джамала на день святого Миколая випустила дві авторські колисанки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!