Головна Новини Зірки персона На ялинці Полякової розквітли орхідеї
commentss НОВИНИ Всі новини

На ялинці Полякової розквітли орхідеї

Співачка оригінально прикрасила ялинку до Нового року

25 грудня 2019, 10:10 comments2906
Поділіться публікацією:
На ялинці Полякової розквітли орхідеї

Епатажна українська актриса, співачка і телеведуча російського походження Оля Полякова оригінально прикрасила ялинку до Нового року. Так, на своїй офіційній сторінці в Instagram артистка поділилася зі своїми підписниками відео, на якому відобразила новорічне дерево. Полякова зізналася, що не сама прикрашала ялинку, а їй допомогли команда стилістів.

Зізнатися чесно, хвойне дерево дійсно виглядає красиво і стильно: зелену живу ялинку прикрасили іграшками у вигляді звичайних куль і ковзанів у фіолетово-білих тонах, але головна "родзинка" декору — квітучі орхідеї. Відзначається, що ніжні рожеві квіти присутні у всьому святковому інтер'єрі будинку Полякової. Так, на каміні також розмістилися гілки хвої, на яких ніби розпустилися бутони. "Кожен рік у мене казка. Вам подобається?", — поцікавилася співачка у своїх фоловерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська співачка Поліна Гагаріна поділилася зі своїми підписниками в Instagram сімейним знімком. Так, зірка показала, як виглядає новорічна ялинка, яку вона нарядила разом із 2-річною донькою Мією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!