Головна Новини Зірки персона Модний бренд Вікторії Бекхем опинився на межі банкрутства, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Модний бренд Вікторії Бекхем опинився на межі банкрутства, – ЗМІ

Вартість бренду вже знизилася на 36 млн доларів

30 грудня 2019, 15:20 comments2495
Поділіться публікацією:
Модний бренд Вікторії Бекхем опинився на межі банкрутства, – ЗМІ

45-річна британська співачка, модель і дизайнер Вікторія Бекхем опинилася в непростій ситуації, адже її модний бренд знаходиться на межі банкрутства. Про це повідомляє видання The Sun.

Відомо, що справи компанії пішли погано ще в 2018 році, коли продажі колекції бренду знизилися по всьому світу. Західні ЗМІ повідомляли, що в минулому році збитки Victoria Beckham Limited склали більше 16 млн доларів, ситуацію не врятувала ні ефектна реклама, участь в якій взяла сама Вікторія, ні видовищні шоу.

Незважаючи на те, що Бекхем щорічно випускає по дві колекції одягу і дивує своїх покупців неординарними нарядами, в 2019 році справи компанії не покращилися. Вартість бренду Вікторії Бекхем знизилася на 36 млн доларів і зараз компанія опинилася в скрутному фінансовому становищі.

Інсайдер повідомляє, що, не дивлячись на плачевну ситуацію, Вікторія працює в індустрії моди вже давно і не збирається здаватися. Вона не має наміру відмовлятися від свого "дітища", а планує подолати кризу. Модельєр вже почала економити, тому відмовилася від послуг персонального водія і звільнила свого флориста, який щотижня прикрашав її офіс.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем прикрасила обкладинку польського Vogue.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!