Головна Новини Зірки персона 79-річний Аль Пачіно влаштував побачення своїй дівчині
commentss НОВИНИ Всі новини

79-річний Аль Пачіно влаштував побачення своїй дівчині

У Аль Пачіно все добре на любовному фронті

2 січня 2020, 17:50 comments3959
Поділіться публікацією:
79-річний Аль Пачіно влаштував побачення своїй дівчині

Голлівудський актор, зірка фільмів "Хрещений батько" і "Запах жінки" Аль Пачіно продовжує "тримати марку" і радувати свою кохану жінку сюрпризами. Нещодавно він був помічений разом зі своєю 43-річною обраницею в модному ресторані Беверлі Хіллз. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Папараці "застукали" знаменитість в дорогому закладі, де він влаштував романтичну вечерю своїй коханій Мейтал Дохан, з якою зустрічається вже майже два роки. З нагоди побачення, актор одягнувся в молодіжному стилі: чорні спортивні штани, кеди, чорна шкіряна курточка і кепка. А ось його обраниця була одягнена більш яскраво.

Gu-aAgcuoXt-qT91BqmqSK_7V.jpg

Інсайдер повідомляє, що зірку "Хрещеного батька" абсолютно не бентежить велика різниця у віці з актрисою Мейтал Дохан. Його колишня подружка була на 37 років старша актора, але це не заважало їм бути у відносинах кілька років.

До речі, у Аль Пачіно все добре не тільки на любовному фронті, але і в професійній сфері. У 2019 році в прокат вийшли два фільми за його участю – "Одного разу...в Голлівуді", де він знявся з Бредом Піттом і Леонардо Ді Капріо, а також "Ірландець", де компанію йому склав 76-річний Роберт Де Ніро.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Ді Капріо зняли на побаченні з молодою моделлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!