Головна Новини Зірки персона 89-річний Григорій Чапкіс став жертвою аферистів
commentss НОВИНИ Всі новини

89-річний Григорій Чапкіс став жертвою аферистів

Шахраї «з допомогою» Чапкіса рекламували свої послуги

11 січня 2020, 14:00 comments3537
Поділіться публікацією:
89-річний Григорій Чапкіс став жертвою аферистів

89-річний український танцівник, народний артист України Григорій Чапкіс став жертвою шахраїв, які орудують в соціальних мережах. Про це повідомляє телеканал "1 + 1".

Відомо, що аферисти поширюють в інтернеті фейкове інтерв'ю знаменитого танцюриста для просування сумнівного медичного препарату, який нібито продовжує молодість. Шахраї використовували фрагменти зображень, які належать українському каналу "1+1", щоб люди охоче вірили в переваги диво-препарату.

Джерело повідомляє, що насправді це псевдо-інтерв'ю, а Григорій Чапкіс ніколи не займався рекламою медичних засобів. Користувачів соціальних мереж закликають бути уважними і не радять купувати ліки через інтернет, особливо без консультації лікарів.

Нагадаємо, що українська актриса Руслана Писанка стала жертвою нападу циган, які хотіли пограбувати її на київському залізничному вокзалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що нареченого Дженніфер Лопес пограбували на велику суму, коли він обідав в одному з ресторанів Лос-Анджелеса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!