Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес зізналася, що хоче поїхати з США
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес зізналася, що хоче поїхати з США

Лопес поділилася думками про своє майбутнє

15 січня 2020, 15:50 comments2605
Поділіться публікацією:
Дженніфер Лопес зізналася, що хоче поїхати з США

Голлівудська знаменитість Дженніфер Лопес заявила, що планує покинути США і переїхати на інший кінець світу. Про це зірка розповіла в одному зі свіжих інтерв'ю, передає РадиоЛюкс.

Актриса зізналася, що її дитинство і юність були не легкими, адже вона жила не в багатій родині, тому довелося багато працювати, щоб досягти чогось у житті. Джей Ло зізналася, що її шлях до "світової знаменитості" був тернистим, але навіть зараз вона не збирається зупинятися на досягнутому.

При цьому, голлівудська красуня заявила, що мріє переїхати з США в маленьке містечко в Італії або ж на інший кінець світу – на Балі. Співачка каже, що здійснила вже свою "американську мрію", і в майбутньому у неї є багато ідей і планів, але все частіше вона стала замислюватися про прості людські радощі.

Джей Ло зізналася, що мріє жити більш спокійним життям, в місці, де зможе кататися на велосипеді і ходити в магазин за хлібом, а потім насолоджуватися заходом сонця у своєму кріслі-качалці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що актриса Анджеліна Джолі планує назавжди виїхати з США і почати нове життя в іншій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!