Головна Новини Зірки персона «Я люблю її»: Рене Зеллвегер хоче знову стати Бріджит Джонс
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я люблю її»: Рене Зеллвегер хоче знову стати Бріджит Джонс

Зеллвегер заявила, що симпатизує своєму персонажеві

18 січня 2020, 01:10 comments3266
Поділіться публікацією:
«Я люблю її»: Рене Зеллвегер хоче знову стати Бріджит Джонс

50-річна голлівудська актриса Рене Зеллвегер, яка отримала велику популярність завдяки головній ролі у фільмах "Бріджит Джонс" зізналася, що дуже любить свою героїню.

В одному зі своїх інтерв'ю знаменитість заявила, що з радістю зніметься в продовженні фільму, якщо буде така пропозиція. "Я дуже люблю її. Вона така весела — просто найкраща. Тому з радістю б знялася в продовженні цього фільму", — зазначила актриса.

До речі, в мережі ходять чутки про те, що з'явиться продовження "Бріджит Джонс", адже британська письменниця Хелен Філдінг вже написала нову книгу про героїню, тому екранізація її твору цілком можлива.

Нагадаємо, що перший фільм "Щоденник Бріджит Джонс" вийшов в 2001 році і мав великий успіх. Кінострічка при бюджеті в 26 млн зібрала в світовому прокаті понад 280 млн доларів. Через три роки вийшла друга частина "Бріджит Джонс: Грані розумного" і вона стала не менш успішною. А третій фільм "Бріджит Джонс 3" вийшов на великі екрани у 2016 році і в цілому отримав позитивні відгуки від кінокритиків, незважаючи на те, що прокат приніс менше – 213 млн доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що актриса Рене Зеллвегер продає свій будинок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!