Головна Новини Зірки персона Джордж Лукас потримав на руках малюка Йоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Джордж Лукас потримав на руках малюка Йоду

Ніби дідусь тримає онука

18 січня 2020, 05:40 comments1854
Поділіться публікацією:
Джордж Лукас потримав на руках малюка Йоду

Відомо, що 53-річний актор і сценарист Джон Фавро є шоураннером серіалу "Мандалорець". Так, днями один з його постів в соцмережі Twitter викликав купу позитивних емоцій серед інтернет-користувачів. Американський шоумен оприлюднив у мережі фотографію 75-річного кінорежисера, творця "Зоряних воєн" Джорджа Лукаса, на якій він зображений з малюком Йоду на руках.

Незважаючи на те, що знімок вийшов не зовсім чітким, видно, що Лукас тримає ляльку персонажа немов справжню дитину. Варто відзначити, що Фавро не залишив ніякого підпису до фото, тому зрозуміти, в яких умовах зустрілися Джордж Лукас і малюк Йоду, складно. Користувачі мережі припускають, що кадр зроблений на зйомках другого сезону серіалу "Мандалорець".

Варто відзначити, що саме походження малюка Йоду досі є загадкою, розробники серіалу так і не розкрили цю таємницю. До речі, супермилий персонаж космічної опери є дитям безіменній раси. Однак його поява лише підігріла інтерес глядачів, тому, мабуть, не даремно творці віддали за іграшку малюка 5 мільйонів доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Twitter запустили флешмоб, присвячений малюкові Йоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!