Головна Новини Зірки персона Зірка радянського фільму про Мері Поппінс зникла в Мексиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка радянського фільму про Мері Поппінс зникла в Мексиці

Актриса проживає в Мексиці на постійній основі

27 січня 2020, 13:45 comments3177
Поділіться публікацією:
Зірка радянського фільму про Мері Поппінс зникла в Мексиці

63-річна радянська актриса театру і кіно, зірка фільму "Мері Поппінс, до побачення" Наталія Андрійченко більше доби не виходить на зв'язок. Про це в соціальній мережі Instagram повідомив PR-директор артистки Ян Трунцев.

Відомо, що актриса проживає в Мексиці і останнім часом скаржилась на погане самопочуття. В цю суботу вона поїхала до подруги на власному автомобілі і більше на зв'язок не виходила.

PR-директор каже, що раніше Андрійченко ніколи не пропадала на такий тривалий час, адже він спілкується з нею кожен день. Під час їх останньої розмови, зірка радянських фільмів зізналася, що відчуває сильну втому і сонливість, але все одно вирішила відправитися до подруги, яка живе в годині їзди.

Команда актриси, з якою вона працює над запуском нового проекту, дуже стурбована і намагається зв'язатися з сином Наталії, який проживає у Швейцарії. Номери самої Андрійченко зараз недоступні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

ВНИМАНИЕ!!! Огромная просьба всех, кто располагает любой информацией о местонахождении Натальи Андрейченко сообщить по телефону +7 (985) 843-32-97!!! Наталья не выходит на связь уже более суток. В субботу она была в гостях у подруги Марэт в Канкуне, уехала в 3 часа дня, сказав о плохом самочувствии и усталости, ее клонило в сон... (в последнии дни у нее шла напряженная подготовка к запуску одного проекта). После того, как она села в машину, больше не выходила на связь... Ехать ей около часа за рулем.⠀ ⠀ Благодарю Марэт за оперативную связь со мной. Я лично звоню и пишу Наталье, звонки не проходят ни на русский номер, ни на американский. На данный момент мы пытаемся связаться с ее сыном и узнать хоть что-то. Мы все очень переживаем, чтобы ничего не случилось. Как только будут новости, мы обязательно вам сообщим. Ян Трунцев, PR-директор Натальи Андрейченко

Публикация от Наталья Андрейченко (@natalya_andreychenko)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що померла відома радянська актриса Галина Волчек.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!