Головна Новини Зірки персона Аль Пачіно кинула кохана через значну різницю у віці
commentss НОВИНИ Всі новини

Аль Пачіно кинула кохана через значну різницю у віці

Днями 40-річна Меітал Дохен дала відверте інтерв'ю американському виданню

18 лютого 2020, 20:56 comments3368
Поділіться публікацією:
Аль Пачіно кинула кохана через значну різницю у віці

Легендарний голлівудський актор Аль Пачіно знову отримав статус завидного холостяка, так як його колишня обраниця Меітал Дохен зізналася журналістам, що більше не перебуває з ним у  відносинах. Про це повідомляє видання DailyMail.

Так, за словами колишньої дівчини Пачіно, яка сама знімається у фільмах, серйозна різниця у віці стала перешкодою для пари закоханих.

"Важко бути разом з таким старим. Довгий час я намагалася це заперечувати, але тепер розумію, що насправді він вже літня людина. Велика різниця у віці — це важко. Тому, незважаючи на мою щиру любов до нього, наш роман закінчився досить швидко", — позначила Дохен, нагадавши, що є вдвічі молодшою за Аль Пачіно.

Крім того, на запитання журналістів, чи залишились у неї подарунки від відомого і успішного актора, Меітал відрізала, що Пачіно дарував їй лише квіти. Вона підкреслила, що цей розрив не став болючим ні для однієї з сторін і обидва кіноактора залишаються добрими друзями.

Нагадаємо, що вперше про романтичні стосунки Аль Пачіно і Меитал Дохен заговорили восени в 2018 року. Тоді пара не афішувала свої почуття, але часто з'являючись разом на публіці, геніальний Аль Пачіно не міг приховувати своїх ніжних почуттів до молодої обраниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що всього місяць тому Аль Пачіно і його коханку Меітал Дохен помітили в одному з наймодніших ресторанів в Беверлі-Хіллс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!