Головна Новини Зірки персона Бойфренд побив колишню наречену Кличка
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойфренд побив колишню наречену Кличка

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння підняв руку на Хайден Панеттьєрі

19 лютого 2020, 10:18 comments3016
Поділіться публікацією:
Бойфренд побив колишню наречену Кличка

Американська актриса Хайден Панеттьєрі була побита своїм хлопцем Брайаном Хикерсоном,  чоловіка заарештували в той же день, за підозрою в рукоприкладстві.

"Сусід пари близько трьох години ночі викликав поліцію через шум в їх домі. Коли поліцейські прибули на місце, вони виявили п'яного Хикерсона біля вхідних дверей. Хайден нібито вигнала його, після того як він ударив її по обличчю", — пише видання TMZ.

У поліції Брайан заперечив звинувачення на свою адресу. Він розповів правоохоронцям, що найняв приватного кухаря і попросив його залишитися в будинку, щоб уникнути наклепу з боку коханої. Вони зв'язалися з можливим свідком і той зазначив, що покинув будинок близько першої години ночі. Однак чоловік додав, що чув, як увечері пара на підвищених тонах з'ясовувала відносини.

Правоохоронці побачили на обличчі колишньої нареченої Володимира Кличка почервоніння і припухлість, а на лівій руці актриси — подряпину і гематому. Посилаючись на цей факт і те, що Хикерсон надавав опір поліції, його заарештували. Але бойфренда зірки відпустили під заставу.

Як повідомляло видання "Коментарі",  боксер Володимир Кличко розлучився зі своєю нареченою і матір'ю його дочки, голлівудською актрисою Хайден Панеттьєрі.

Мати Хейден Леслі Фогель підтвердила чутки про розставання, назвавши розрив "позитивними змінами в житті дочки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!