Головна Новини Зірки персона Багатомільйонний маєток Джорджа Клуні затопило після шторму
commentss НОВИНИ Всі новини

Багатомільйонний маєток Джорджа Клуні затопило після шторму

Маєток опинився під ударом стихії

24 лютого 2020, 13:30 comments2687
Поділіться публікацією:
Багатомільйонний маєток Джорджа Клуні затопило після шторму

Нерухомість знаменитого актора, зірки фільмів "Гравітація" і "Нащадки" Джорджа Клуні та його сім'ї, розташована в окрузі Беркшир (Великобританія), постраждала від сильної повені. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Старовинний особняк XVII століття, яким Клуні володіє з 2014 року, не постраждав від стихії. Але в результаті шторму, річка Темза вийшла з берегів, і велика територія зіркового маєтку опинилася під водою. Отже, від стихії постраждали тенісний корт, літня веранда та газони. Вартість такого розкішного маєтку оцінюють у 12 млн фунтів.

До речі, це не перший раз, коли ураган затоплює нерухомість актора. Чотири роки тому, в результаті розливу річки, вода підійшла прямо до вхідних дверей будинку знаменитості.

Відомо, що ураган "Деніс", який розбушувався 15 лютого, приніс серйозні руйнування. Від сильних опадів і вітру затопленими виявилися 400 будинків, а кілька тисяч осіб довелося евакуювати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що на продаж виставлено будинок, в якому жили Дженніфер Еністон і Бред Пітт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!